Ero sivun Dried fish versioiden välillä
Saamelaiskulttuurin ensyklopedia
(Senc-tuonti) |
(Senc-tuonti) |
||
Rivi 3: | Rivi 3: | ||
|kieli=englanti | |kieli=englanti | ||
|id=0780 | |id=0780 | ||
− | |artikkeliteksti=<P align= justify > The fish were opened and hung up on racks to dry in a windy place for 2 3 weeks. ({{Kuvalinkki|Kapakala.jpg | + | |artikkeliteksti=<P align= justify > The fish were opened and hung up on racks to dry in a windy place for 2 3 weeks. ({{Kuvalinkki|Kapakala.jpg}}) </P> |
|luokat=Means of livelyhood and transport | |luokat=Means of livelyhood and transport | ||
|kirjoittaja=Anna Idström}} | |kirjoittaja=Anna Idström}} |
Versio 26. syyskuuta 2014 kello 08.29
Kapakala
Kapakala tarkoittaa kuivattua kalaa. Kalat halkaistiin ja ripustettiin kuivaustelineisiin tuuliselle paikalle, jossa ne riippuivat 2-3 viikkoa.
Sisällysluettelo: Elinkeinot ja liikkuminen
Anna Idström
Dried fish
The fish were opened and hung up on racks to dry in a windy place for 2-3 weeks.
Table of contents: Means of livelyhood and transport
Anna Idström