Ero sivun Dried fish versioiden välillä

Saamelaiskulttuurin ensyklopedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Senc-tuonti)
 
(Senc-tuonti)
Rivi 3: Rivi 3:
 
|kieli=englanti
 
|kieli=englanti
 
|id=0780
 
|id=0780
|artikkeliteksti=<P align= justify > The fish were opened and hung up on racks to dry in a windy place for 2 3 weeks. ({{Kuvalinkki|Kapakala.jpg|Picture}}) </P>  
+
|artikkeliteksti=<P align= justify > The fish were opened and hung up on racks to dry in a windy place for 2 3 weeks. ({{Kuvalinkki|Kapakala.jpg}}) </P>  
 
|luokat=Means of livelyhood and transport
 
|luokat=Means of livelyhood and transport
 
|kirjoittaja=Anna Idström}}
 
|kirjoittaja=Anna Idström}}

Versio 26. syyskuuta 2014 kello 08.29

Kapakala

Kapakala tarkoittaa kuivattua kalaa. Kalat halkaistiin ja ripustettiin kuivaustelineisiin tuuliselle paikalle, jossa ne riippuivat 2-3 viikkoa.

Kapakalaa kuivumassa


Sisällysluettelo: Elinkeinot ja liikkuminen

Anna Idström



Muokkaa tätä sivua

Suomenkieliset artikkelit

Dát ii leat vel davvisámegillii

Čále dan

Dried fish

The fish were opened and hung up on racks to dry in a windy place for 2-3 weeks.

Dried fish


Table of contents: Means of livelyhood and transport

Anna Idström



Muokkaa tätä sivua

Articles in English

Denna språkversion existerar inte ännu

Skriv den